måndag 16 februari 2009

Sportlovet slut. Solen saknas.





Det var en del trötta och skolovana barn som kom till skolan idag. Lite småtramsiga -men oj, vad de växer - på tio dagar hade flera av dem kommit en bra bit närmare tonårsbeteende och tonårsutseende... Började med korta improvisationer à la Holland-workshop. Visst blev de lite kul - och har mycket charm.


När jag fyllde 55, så fick jag ett jättefint halsband av C-E. Inköpt i den utsökta smycke-och uraffären i Nittorp. Åk dit om ni har möjlighet! Fina saker till rimliga priser och ett trevligt bemötande! En femfemma ska inte få fina saker. För en femfemma kan inte hålla reda på det vackra och värdefulla! Jag tappade halsbandet!!! Nu fixade serviceinriktade affärsinnehavaren i N-p fram ett nytt halsband, likadant som födelsedagsgåvan. Kolla gärna om ni ser nå´n med tre blommor i halsgropen -- då kan ni väl fråga om de är köpta, fådda eller hittade.Det skulle vara så kul att få veta vem som blev ny ägare till blommorna....

På eftermiddagen åkte vi upp till tanterna på Hjälmå, C-E och jag. I pratar på i sin egen värld, och S har verkligen piggnat till efter lårbensbrottet.Det tycks finnas möjlighet till ett bra liv efter femtiofem också.


Solen har idag synts enbart ovan molnen.Utan sol blir det kallt och vinter. Rumpan ömmar fortfarande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas