måndag 1 februari 2010

Fattar föga


Skulle egentligen letat svenska konstbilder på nätet... men hamnade här i stället. Fick hastigt och lustigt veta att jag ska ha elever på morgondagens planeringstid, därför att någon klass badar på sin slöjdtid. Fattar föga att slöjd är ett ämne som alltid ger företräde ... om matten eller engelskan går bort, så sätts det inte in någon extra sådan. Nyú blir det merarbete för mej.....Ibland blir man bara trött!!!!!
Tänkte använda den extratiden till Pen Pals, sista delen - den tar bl.a upp svensk konst. .... och så matte.....

Fick nytt mail från A-M på e-twinning idag. Tack vare att Schoolovision fått hedersomnämnade i svenska tävlingen, så får skolan en plats till nästa års BETT. Rektorn vår få åka, tycker jag... han är intresserad och har en annan påverkansmöjlighet än jag. Sen vill A-M komma till Gs och bjuda oss alla - mina elever + skolans personal på tårta... ÄNDA från STOCKHOLM.
Fortfarande fattar jag föga varför jag kommit så i ropet! !!!

Har sökt rättigheter att framföra "Macken" som vårt bidrag i Schoolovision 2010. Kulturtuben svarade genast att de skulle vidarebefodra mailet till ansvarig person. Helst ville eleverna sjunga "Higher", men den förfrågan som jag skickade Andreas Carlssons bolag för en vecka sedan, har inte gett svar. Fattar föga varför man inte kan visa folkvett och svara.....

Kulturskolans rektor mailade idag och frågade om det snart var dags att börja Schoolovisionarbetet. Efter lovet sätter vi igång! Och skulle vi - mot förmodan - inte få rättigheter till "Macken" så får det bli gamla "Albertina". Den äger ingen! Fattar föga att det ska vara så besvärligt för 20 barn att lägga ut en låt på nätet! Men nu är det som det är, och jag vågar inte annat än att följa reglerna. Och det fattar förstås även eleverna mina.

4 kommentarer:

  1. Du som har kommit så långt med att använda datorn i undervisningen och är så engagerad i e-twinning är absolut värd tårta tycker jag :))

    SvaraRadera
  2. Grattis till all uppmärksamhet!! Efter allt jobb du lagt ned är du och eleverna verkligen värda tårta och uppmärksamhet.
    Kul att rektorn får åka på nästa BETT! Då tar säkert det bettet(!) bättre, för de har förmågan att hålla i pengarna och hjälpa till med den fördelningen.

    Ha de gott och hoppas att förkylningen gett sig av =)

    SvaraRadera
  3. Grattis till tårtan! Njut av allt beröm som sköljer över er.

    Känns det bättre med förkylningen? Min vill inte ge sig helt och hållet. Är väldigt trött fortfarande.

    SvaraRadera

Tack för dina tankar!
http://bloggkartan.se/registrera/7470/grimsaas